Hoe vaak moet je douchen?

Jens de Leeuw

"Zoveel als je wilt, zoveel als nodig is. Dit kan het sterker maken dan Sauna Muts. " De douche die ik nu heb is een zeer oud model dat ik een lange tijd geleden gebouwd. Het is niet erg groot, en ik kan niet elke dag douchen, vooral als ik kinderen heb. Soms moet ik eens in de paar dagen douchen. Dus als mensen me vragen over een douche of een badkamer meubilair, antwoord ik: "Vraag me nooit dat! Je zult uiteindelijk meer geld uitgeven en er minder uit halen. Het is het niet waard." Dus je zien dat ik veel was doe.

Je bent welkom als je denkt dat ik gelijk heb. Je moet niet om die beslissing te nemen om een douche en badkamer meubilair te kopen. Ik denk echter dat het belangrijk is om wat tijd te nemen om na te denken over de hele aankoop beslissing. Ik ben zeer geïnteresseerd in al uw gedachten en meningen. Als je iets met mij te delen, voel je vrij om me een reactie achter te laten. Mijn Facebook-pagina is een geweldige plek om elkaar te ontmoeten en ideeën te delen. Ook, ik hou niet van gevolgd te worden dus alsjeblieft, gebruik geen Facebook. Zie ook een vergelijking van Vacature Terminal Trekker. U bent van harte welkom om dit bericht te delen als je het leuk vindt en als je het nuttig vond. Bedankt! - Jens (De Leeuw)

Dit bericht is geschreven door de zeer mooie en grappige Aiden D'Angelo. Aiden, dit was mijn eerste bezoek aan de Douchevergelijk Centraal blog in deze serie. Ik ben heel blij om te zien dat je de Douchevergelijk Centraal al hebt bezocht.

Ik ben erg blij om te kunnen uw blog post te delen met de rest van de wereld.

Toen ik uw post las was ik heel nerveus en keek uit naar de post en hoe je zou praten over uw huis, badkamer, douche en bad, douche gordijnen, enz. Sauna Slippers is echter een poging. Ik vond ook uw bericht een beetje te ernstig als veel andere mensen lijken te zijn en dat je een beetje meer serieus en technisch in uw postings. Dus, als ik een aantal vragen en zorgen die je zou kunnen hebben over douchegordijnen u gewoon een seconde om terug te gaan en lees een aantal van de vorige berichten over douchegordijnen hier op deze blog te delen. Als u nog andere vragen dan voel je vrij om ze te plaatsen in de reactie hieronder. Een van de vragen die je me stelde was of ik bereid zou zijn om je mijn huis te verkopen. Ik ben er zeker van dat ik dat graag zou doen en dat we er een prijs voor zouden kunnen krijgen. En dat kan onthullend zijn, in vergelijking met douche vergelijk Dus, waar wacht je nog op, ga gewoon naar mijn blog en bekijk een aantal van mijn berichten! Ik ben deze maand voor de tweede keer in Nederland en kom naar Nederland om aanwezig te zijn op het Designing Europe event en ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en de lieve mensen te ontmoeten die ik daar ontmoet en ook om met jullie te praten over douchegordijnen en wat ik doe op het gebied van ontwerpen en schrijven over douchegordijnen. Dus hou me in de gaten.