Terwijl ik test

Jens de Leeuw

Dankzij ons testlaboratorium u merken dat de resultaten van uw douche nu kunnen worden vergeleken met de resultaten van een vergelijkbaar product dat u elders bij hetzelfde bedrijf hebt gekocht. De tests die we uitvoeren zijn gebaseerd op een eenvoudige, maar effectieve testmethode die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld: een testset bestaande uit een groot aantal producten waarmee de gebruiker veel gebruik heeft gemaakt. Een gebruiker kan bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine kopen die een nieuwe reeks hulpstukken bevat of een nieuwe badkamergootsteen met een nieuwe basis. Als de gebruikers een douche heeft, zal hij onmiddellijk merken dat de douchekop niet hetzelfde is als die van de oude en zal dus besluiten om het te vergelijken met het nieuwe model. De nieuwe douchekop misschien niet zo efficiënt als de oude, maar het kan beter in het verstrekken van een betere kwaliteit van douche. Zo zal de nieuwe altijd de wedstrijd winnen in termen van het aantal punten dat de gebruiker heeft gescoord in een vergelijking met de oude.

We voeren ook diepgaande discussies over technische kwesties en onderzoeksvragen met behulp van een neutrale derde partij, zoals een consultant, zodat we grondiger en objectiever kunnen zijn. We gebruiken ook objectieve normen in onze beoordeling en testen. We willen ervoor zorgen dat onze beoordelingen onpartijdig en objectief zijn. Als u nog vragen, opmerkingen of suggesties, voel je vrij om ze achter te laten in de reactie hieronder. We hopen dat u geniet van de site en al de inhoud ervan en zijn zo eerlijk en onpartijdig mogelijk. Als u een fout of een probleem met onze beoordelingen of alle informatie die u bent gekomen om deze site te vinden, neem dan contact met mij op met zoveel mogelijk details en ik zal mijn best doen om het te verhelpen. In de tussentijd raad ik u aan uw eigen blog te starten en uw ideeën, onderzoek, meningen en ervaringen met anderen te delen. Dit is wat ons zal helpen om een beter product te maken op de lange termijn.

Je er hier meer over lezen.

Maar er zijn een aantal merk-run websites die een sterke positie hebben op het gebied van transparantie, privacy en verantwoording. Deze sites kunnen de eerste plaats zijn waar u informatie over uw badkamers zult tegenkomen. Ze zijn de meest betrouwbare en vertrouwde. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de open-access benadering van de badkamer informatie openbaarmaking kwestie, waarvan ik denk dat is beter voor merken en klanten merken en transparanter. Nochtans, ken ik vele andere merken die geloven het belangrijk is om info met het merk van het badkamersmeubilair te delen alvorens het met hun klanten te delen. Hier zijn enkele voorbeelden van de merken waar ik het over heb. U zult merken dat de eerste twee zijn over handdoeken, de andere twee zijn over douchegordijnen. Ik heb ook besloten om de eerste te bellen: "Badkamermeubilair". Dit is de eerste website die ik heb opgezet over het badkamermeubilair. Het is echt cool om de resultaten van onze inspanningen om de badkamer informatie online te delen met merken, retailers en consumenten te zien! Dit is een manier om u te helpen weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen! Ik ben echt op zoek naar meer ideeën over wat je denkt dat moet worden geplaatst horen .

We werken goed samen met het publiek, en onze medewerkers zijn blij om nieuwe ideeën te bespreken met hun lezers. We zijn ook blij met feedback van andere bedrijven en professionals uit de industrie, en we zijn blij om uw opmerkingen hier te publiceren, in ons forum, of op onze blog. We zijn ook blij om u te kunnen helpen bij het vinden van de beste plek in de stad voor uw douche en badkamer. U dit hier doen:

The Best Shower en Bath Room Furniture in Amsterdam – Uiteindelijk delen we graag al onze bevindingen, wat onze blogs een stuk relevanter maakt en ons in feite helpt verbeteren. Bedankt voor het lezen en voel je vrij om de rest van uw bad en douche kamer meubilair behoeften met ons te delen in de commentaren hieronder. Ga voor meer informatie naar de volgende links: De beste badkamer opslag - Badkamer opslag is een categorie voor badkamermeubilair. We proberen zo uitgebreid mogelijk te zijn. In de toekomst zullen we ook betrekking hebben op een categorie van badkamer opslag (douche kamer meubilair) die we nog steeds experimenteren met.

Op het eerste gezicht zou je denken dat je niet kopen een mooie badkamer voor uw douche zonder een badkamer. Maar zo makkelijk is het niet. Laat me het uitleggen.

De douche gordijn staaf en douchekop zijn de meest elementaire producten die u zult kopen wanneer u een nieuwe douche kopen. Deze staven zijn meestal ontworpen voor gebruik met een normale douchekop, wat betekent dat ze worden geleverd met een enkele spoel draad die wordt geplaatst in de douche. Echter, er zijn een paar fabrikanten die hun eigen douche gordijn staven die iets anders zijn in ontwerp en lengte van degenen die je koopt in de winkel te maken. Deze worden "bio-tent" of "bi-tent" staven genoemd. Dit zijn meer een ontwerpconcept waarmee u uw eigen aangepaste douchestangen ontwerpen, maar ze werken net zo goed. Als het gaat om het ontwerp van de douche gordijn staaf, zijn er verschillende keuzes: Een gemeenschappelijke keuze is de cirkelvormige staaf, die is precies hetzelfde als de staven gevonden in een normale douche.