Wie schrijft hier?

Jens de Leeuw

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik alle manieren van douches en badkamers wil weten, zodat mensen dezelfde ervaring hebben. Maar ik heb geen douche meer in mijn slaapkamer, dus ik weet niet hoe ik er een moet bouwen en ik moet weten waar ik zo'n douche kan vinden als ik ooit in een flat kan wonen.

Dus ik ben hier voor iedereen die meer wil weten over de manier van douchen. Ik wil je een plek geven waar je leren hoe je je eigen douche maken zoals een huiseigenaar zou doen. Ik hoop dat je het nuttig vindt, en gelukkig bouwen. Ik heb geprobeerd om alleen de beste dingen en alleen de meest hoogwaardige materialen te gebruiken. Ik hoop dat je het leuk vindt en stuur me foto's van uw werk, zodat ik u kan bedanken en dank aan iedereen die mij gesteund en deze blog.

Ik ben geboren in 1991 en ik verhuisde hier een paar jaar geleden toen ik afstudeerde op de universiteit. Sinds mijn verhuizing heb ik veel plezier gehad, veel vrienden en veel kennis opgedaan. Mijn doel is om deze kennis te delen, zodat mensen plezier kunnen hebben en onderweg iets kunnen leren. Ik kan er maar van dromen om op een dag in Amsterdam te wonen en te genieten van mijn leven zoals ik altijd heb gedaan. Maar die droom is buiten mijn bereik. Als mijn doel is om deze blog zo toegankelijk mogelijk heb ik niet van plan om iets in rekening te brengen of te verkopen dus neem geen contact met mij op over de verkoop van spullen, voor persoonlijk gebruik of anderszins. Als ik wil dingen verkopen zal het op mijn eigen discretie, maar niet vragen.

Ik heb twee blogs, mijn Engels taal blog en mijn Nederlandse taal blog, zowel gewijd aan douche en badkamer meubilair. Beide zijn regelmatig bijgewerkt sinds 2009 dus neem een kijkje. Beide zijn nog steeds actief bijgewerkt.